top of page

FAQ

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Je kan contact opnemen via het bestelformulier op de website om je bestelling door te geven en een afspraak te maken voor het ophalen van je bestelling.
 
Bij het bestellen van een gepersonaliseerde cake krijg je na verzenden van een bestelformulier een geheel vrijblijvend prijsvoorstel opgestuurd, waarna je je bestelling eventueel kan bevestigen. 
​Opgelet: je bestelling is pas gefinaliseerd eens een voorschot is overgemaakt via overschrijving, waarvan de details je door Joséphine per mail worden gecommuniceerd – let op: voor dit in orde is, is het plekje voor jouw datum niet gereserveerd!
 
Je kan ook al een plekje voor een datum reserveren zonder de exacte details van jouw bestelling te kennen – ook hiervoor dient een voorschot overgemaakt te worden. Vermeld dan zeker in je bestelformulier dat je de exacte details nog niet kent.
 

Hoelang op voorhand plaats ik best mijn bestelling?
Voor desserts en gepersonaliseerde koekjes geef je ten laatste 10 dagen op voorhand je bestelling door. De besteltermijnen voor een gepersonaliseerde cake lopen tegenwoordig op tot zeker 4 à 6 weken op voorhand, om zeker te zijn van een plekje voor jouw gewenste datum. Geef daarom best je bestelling van cake(s) & gebak door van zodra je de datum kent. Heb je last minute iets nodig? Stuur me gerust een berichtje, dan kijk ik wat er eventueel nog mogelijk kan zijn. 

Houd ook zeker de Shop in de gaten voor gebak dat besteld kan worden voor het aankomend weekend.
 

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?
Je bestelling kan je komen afhalen op het adres dat je op de contact pagina kan terugvinden. Het tijdstip van ophalen wordt steeds op voorhand afgesproken.
 

Kan ik mijn bestelling laten leveren?
Leveringen zijn momenteel enkel mogelijk voor huwelijkstaarten (€0.8/km heen en terug). Enkele gebakjes zijn wel verkrijgbaar via de post – zie hiervoor de volgende vraag.
 

Verzend je ook gebakjes via de post?
De volgende gebakjes kan je via de post ontvangen:
Cookies
Gepersonaliseerde koekjes
Brownies & blondies
 
De verzendkosten voor een pakje tot en met 5 kg komen neer op €7.45 binnen België. 
Let op: wanneer de temperaturen oplopen boven de 25°C tijdens de zomermaanden, kunnen de verzendingen per post helaas niet doorgaan. 
 

Kan je rekening houden met allergenen?
Als allergenen expliciet aangegeven worden bij je bestelling, kan ik hier in het mate van het mogelijke rekening mee houden. Het is mogelijk dat niet alle opties beschikbaar zijn binnen het gevraagde dieet, maar dit bekijken we samen op voorhand. Let wel op dat er op dezelfde momenten allerlei producten verwerkt worden in mijn keuken en er daardoor sporen van allergenen in het gebak kunnen terecht komen. Bij deze is Joséphine Patisserie ook niet aansprakelijk voor problemen met allergenen naderhand.   
 

Kan je een cake namaken die ik gezien heb?
Kopiëren van andermans werk doe ik niet, maar ik kan jouw afbeelding wel gebruiken als inspiratie en er mijn eigen draai aan geven.

bottom of page